Hans de Boer Blog

Hans de Boer Blog

Hoe werkt het

Lees hier mijn ervaringen tijdens mijn "visdagen". U kunt alleen reacties plaatsen als u een geregistreerd gebruiker bent. Wilt u gebruiker worden? Mail naar info@poask.com. Verslagen zijn op jaartal te sorteren. Wanneer u zich abonneert op een RSS feed krijgt u automatisch bericht als er nieuwe berichten zijn. De producten waar wij mee vissen zijn te verkrijgen via www.poask.nl

8 jan 2016

2016Geplaatst door Hans za, januari 09, 2016 04:54:20

Er zijn van die dagen….

Voor de mensen die na aanleiding van mijn post op FaceBook van vanmorgen al zitten de wachten op het filmpje dat doorgaans mijn blog vergezeld, kan ik kort zijn, dat komt er niet. Niet omdat ik niet gefilmd heb, want dat heb ik wel maar er staan simpelweg geen snoeken op de film. Hoe dat kan? Ik heb er geen gevangen toen ik aan het filmen was, het begon zo…..

Ik had het voornemen om vandaag te gaan vissen, echter de wind was nog zeer krachtig en ik moest nog een aantal dingen doen voor ik kon gaan vissen. Om 10.00 uur dus pas bij de trailerhelling en de boot te water gelaten. Ik wilde in de richting van Sneek gaan vissen maar besloot om in ieder geval, om de motor even mooi op temperatuur te laten komen, te slepen tot aan de betonnen brug. Daarna zou ik doorvaren en pas op de Swette weer gaan vissen. Daar wilde ik ook met filmen starten. Laag boven het water deze keer om eens een andere hoek te krijgen. U begrijpt het al, na honderd meter ging deze snoek (zie foto) er aan hangen. Nadien de gehele dag nooit weer een snoek gezien. Wel mooi weer, reeën, ijsvogels, ruigpoot buizerd, zilverreigers, torenvalken, gewone buizerds, zaagbekken, smienten, onvriendelijke wandelaars die nog geen gedag kunnen zeggen en nog veel meer, maar snoeken, nee die heb ik vandaag niet meer gezien. Tegen half vier trailer ik de boot en geniet ik thuis van een welverdiend kopje koffie.
  • Reacties(0)//blog.poask.com/#post425